ورود
مترو دبی

مترو دبی؛ همه‌چیز درباره رفت‌وآمد ارزان در دبی

زمان برای مطالعه 3 دقیقه
  • ...
  • ...
  • تعداد کلمات

وقتی حرف از حمل‌ونقل درون‌شهری پیشرفته می‌شود، بعید است یاد مترو در شهرهایی مثل سئول، پاریس، پکن، شانگهای و نیویورک نیفتیم؛ متروهای چندصدساله‌ای که از نظر مسافت و تعداد مسافر در جهان زبان‌زدند. اما در این میان، قطار شهری‌های جوان‌تری هم وجود دارند که می‌توانند با غول‌های حمل‌ونقل، رقابت کنند؛ مثل مترو بدون راننده دبی.

مترو دبی، با عمر 14ساله‌اش در مقایسه با خطوط مترو معروف جهان، سن‌وسال زیادی ندارد اما در همین مدت کوتاه توانسته‌است رکورد مهمی را به‌نام خودش ثبت کند؛ طولانی‌ترین شبکه مترو خودکار! تکنولوژی قطارهای بدون راننده یا «Driverless train» که در شهرهای پیشرفته‌ای مثل کپنهاگ، لندن، کوالالامپور و توکیو وجود داشته‌، حالا به خاورمیانه هم راه پیدا کرده‌است.

در این مقاله از مجله گردشگری یوتراوز، نگاهی داریم به امکانات، هزینه‌ها و قوانین مترو دبی. اگر قصد دارید به پایتخت تجاری امارات متحده بروید، راهنمای سفر به دبی و آشنایی با سیستم حمل‌ونقل عمومی این شهر برای‌تان ضروری است. راحت‌ترین و سریع‌ترین روش تهیه بلیط هواپیما برای سفرتان را هم از ما بخواهید.

آن‌چه در این مقاله درباره مترو دبی می‌خوانید:


پرواز ارزان به تمام نقاط جهان مشاهده قیمت

مترو دبی، لوکس اما ارزان

مترو دبی

دبی، شهر آسمان‌خراش‌های لوکس، برج‌های خودنما و خیابان‌های تمیز است. تمیزی و زرق‌وبرق در این شهر، آن‌قدر اهمیت دارد که فرقی بین سیستم حمل‌ونقل درون‌شهری و اتاق‌های یک هتل پنج‌ستاره قائل نیست؛ همه‌چیز باید در بهترین حالت خودش باشد. پس اگر خاطره خوشایندی از وسایل حمل‌ونقل عمومی ندارید، باید بدانید که در دبی، تجربه اساسا متفاوتی خواهیدداشت.

برای رفت‌وآمد در دبی، راه‌های زیادی دارید که از بسیار گران تا خیلی ارزان، متغیرند. تاکسی‌‌سرویس‌ها، مثل هر جای دیگری، گران‌ترین گزینه ممکن هستند. در دبی، تاکسی‌های اوبر و یک سرویس تاکسی اینترنتی بومی به‌نام «کریم» هم در دسترس‌اند که طبعا استفاده زیاد از آن‌ها چندان مقرون‌به‌صرفه نیست.

تاکسی‌ها و اتوبوس‌های دریایی، گزینه دیگری هستند که در نوع خودشان وسایل بسیار جالبی به‌شمار می‌روند اما به‌دلیل هزینه بالای‌شان برای رفت‌وآمد مکرر توصیه نمی‌شوند. البته می‌توانید برای مسیرهای مشخصی، تاکسی و اتوبوس دریایی را یکی، دوباری امتحان کنید اما برای گشت‌وگذارهای بیشتر، پیشنهاد می‌شود سراغ راه‌های ارزان‌تری بروید؛ مثل اتوبوس، تراموا و مترو.

مترو دبی، راحت‌ترین و بهترین روش رفت‌وآمد در این شهر است که تقریبا به همه نقاط مهم، از اماکن تفریحی و گردشگری گرفته تا هتل‌ها و مراکز خرید، دسترسی دارد. شبکه گسترده مترو دبی، شش منطقه و 53 ایستگاه را پوشش می‌دهد. در ادامه، به این ایستگاه‌ها سر می‌زنیم و اطلاعات جالبی درباره طولانی‌ترین مترو بدون راننده جهان به‌دست می‌آوریم.

صفحه ویکی پدیا مترو دبی ♦

نقشه مترو دبی

ایستگاه های مترو دبی

استارت ساخت مترو دبی در سال 2006 زده شد و سه سال بعد، کارش را با یک خط (خط قرمز) و 10 ایستگاه آغاز کرد. به‌مرور، یک خط دیگر (خط سبز) و ایستگاه‌های بیشتری اضافه شد تا امروز که به بیش از 50 ایستگاه رسیده‌است. مسیرهای تحت پوشش مترو دبی، در شش زون یا منطقه دسته‌بندی شده‌اند. کل مسیر مترو دبی را می‌توانید روی گوگل‌مپ ببینید.


ساعت کار مترو دبی

برنامه زمانی مترو دبی، در روزهای هفته متغیر است.

⏰ دوشنبه تا پنج‌شنبه: 5:00 صبح تا 00:00 بامداد
⏰ جمعه: 5:00 صبح تا 01:00 بامداد
⏰ شنبه: 5:00 صبح تا 00:00 بامداد
⏰ یکشنبه: 8:00 صبح تا 00:00 بامداد


هزینه مترو دبی

هزینه مترو دبی

قیمت بلیط مترو دبی به نوع کارتی بستگی دارد که برای رفت‌وآمدتان در سطح شهر تهیه می‌کنید. این کارت هوشمند قابل شارژ که «NOL» یا «نول» نامیده می‌شود، در پنج رنگ وجود دارد. مدت زمان مجاز استفاده از هر رنگ و نوع خدماتی که ازطریق آن دریافت می‌کنید، متفاوت است.

در ادامه، انواع کارت نول را که برای پرداخت هزینه سایر وسایل حمل‎‌ونقل عمومی، پارکینگ، پمپ بنزین، تهیه بلیط اماکن گردشگری و حتی خرید از سوپرمارکت هم کاربرد دارد، بهتان معرفی می‌کنیم. راستی! مترو در دبی برای بچه‌های زیر پنج سال، رایگان است.

کارت قرمز

کارت قرمز مترو دبی، تک‌سفره است و از زمانی که صادر می‌شود، به‌مدت 90 روز اعتبار دارد. این کارت را می‌توانید با 2 درهم تهیه و حداکثر تا 10بار شارژ کنید. اگر قرار نیست اقامت طولانی‌مدتی در دبی داشته‌باشید، توصیه می‌شود کارت قرمز بخرید.

  • هزینه سفر با کارت نول قرمز برای یک منطقه: 4 درهم
  • هزینه سفر با کارت نول قرمز برای دو منطقه: 6 درهم
  • هزینه سفر با کارت نول قرمز برای سه منطقه: 8.5 درهم

کارت نقره‌ای

کارت نقره‌ای مترو دبی را می‌توانید با 25 درهم تهیه کنید و شارژ کردنش هم محدودیت ندارد. این کارت، صرفا مجوز ورود به کابین‌های استاندارد است. واگن‌های VIP قطار و استفاده از اینترنت رایگان با کارت نقره‌ای، دردسترس‌تان نخواهدبود.

  • هزینه سفر با کارت نول نقره‌ای برای یک منطقه: 3 درهم
  • هزینه سفر با کارت نول نقره‌ای برای دو منطقه: 5 درهم
  • هزینه سفر با کارت نول نقره‌ای برای سه منطقه: 7.5 درهم

کارت طلایی

کارت طلایی مترو دبی، پنج سال اعتبار دارد و تا 5هزار درهم می‌توانید شارژش کنید. این کارت، به شما اجازه نشستن در بخش VIP قطار و استفاده از اینترنت پرسرعت را می‌دهد ولی خب هزینه خدمات مترو را هم تقریبا دوبرابر بیشتر از کارت نقره‌ای، بالا می‌برد. کارت طلایی، 110 درهم است و صرفا به کسانی توصیه می‌شود که قصد اقامت بلندمدت یا رفت‌وآمد مکرر به دبی را دارند.

  • هزینه سفر با کارت نول طلایی برای یک منطقه: 8 درهم
  • هزینه سفر با کارت نول طلایی برای دو منطقه: 12 درهم
  • هزینه سفر با کارت نول طلایی برای سه منطقه: 17 درهم

کارت آبی

کارت آبی مترو دبی از کارت طلایی و قرمز ارزان‌تر است اما برای گردشگران کاربرد ندارد. این کارت برای دانشجوها، دانش‌آموزان و افراد سالمند صادر می‌شود.

  • هزینه سفر با کارت نول آبی برای یک منطقه: 1.5 درهم
  • هزینه سفر با کارت نول آبی برای دو منطقه: 2.5 درهم
  • هزینه سفر با کارت نول آبی برای سه منطقه: 3.75 درهم

کارت سفارشی

کارت سفارشی مترو دبی، به قطار محدود نمی‌شود و با آن می‌توانید از همه وسایل حمل‌ونقل عمومی استفاده کنید. این کارت با مشوق‌هایی همراه است و پرداخت ازطریق آن، امتیازاتی به‌همراه دارد اما خب برای شما به‌عنوان مسافر کارآیی ندارد و به‌درد ساکنان دبی می‌خورد.

بلیط مترو دبی را چطور تهیه کنیم؟

تهیه بلیط مترو دبی

برای رفت‌وآمد در دبی، غیر از کارت نول، می‌توانید بسته به نیازتان بلیط وسایل حمل‌ونقل عمومی را تهیه کنید؛ این بلیط‌ها در سه نوعِ تک‌سفره، دوسفره و روزانه موجودند. در ادامه، روش‌های خرید و شارژ کارت نول را توضیح می‌دهیم.

  • کارت نول را می‌توانید به‌صورت اینترنتی از وب‌سایت اداره راه و حمل‌ونقل دبی، RTA تهیه کنید.
  • کارت نول را می‌توانید از مراکز خدمات مشتریان در دبی بخواهید.
  • کارت نول را می‌توانید به‌صورت حضوری از باجه‌های بلیط‌فروشی در ایستگاه‌های مترو و اتوبوس بخرید.
  • برای شارژ کردن کارت مترو دبی، باید به باجه‌های فروش نول مراجعه کنید.
  • استفاده از بعضی از خدمات حمل‌ونقل عمومی در دبی، مثل تاکسی دریایی، با کارت اعتباری و به‌صورت نقدی هم امکان‌‌پذیر است.

امکانات مترو دبی

مترو دبی

مترو دبی، آنتن موبایل را پوشش می‌دهد و در آن، خبری از قطع و وصل مدام تلفن همراه نیست. ایستگاه‌ها و واگن‌ها برای نیازهای افراد مختلف، مناسب‌سازی شده‌اند؛ امکاناتی مثل جای مخصوص کالسکه و خدمات ویژه برای افراد دارای معلولیت، از این جمله‌اند. دسترسی آسان به دستگاه‌های خودپرداز و فروشگاه در همه ایستگاه‌ها، امکان‌پذیر است. مترو دبی، ازنظر نوع خدمات‌رسانی، سه نوع کابین مختلف دارد.

  • کابین استاندارد: کابین‌های معمولی قطار که خدمات رایج را ارائه می‌دهند.
  • کابین طلایی: کابین‌های VIP که مخصوص دارندگان کارت‌های نول طلایی‌رنگ است.
  • کابین بانوان و کودکان: فضایی اختصاصی برای زنان دارای فرزند کوچک در انتهای قطار.

جاهای دیدنی دبی با مترو

جاهای دیدنی مترو دبی

خب حالا نقشه و بلیط مترو دبی توی مشت‌تان است. برویم ببینیم این قطار بی‌راننده، ما را به کدام مناطق گردشگری و دیدنی دبی می‌رساند. خط سبز مترو، عمدتا از مناطق قدیمی‌تر شهر می‌گذرد و مناسب آن‌هایی است که گشت‌وگذار در دبی قدیم را دوست دارند. خط قرمز هم از مسیر بخش‌های دیدنی می‌گذرد و شما را به مهم‌ترین پاساژها و مراکز تفریحی می‌رساند.

دلفیناریوم دبی

سوار خط سبز شوید و در ایستگاه شهر سلامت دبی، (Dubai Healthcare City) پیاده شوید. بعد از 15دقیقه پیاده‌روی، به یکی از محبوب‌ترین تفریحات دبی می‌رسید. نمایش پرندگان، نمایش دلفین‌ها و فوک‌ها و شنا با دلفین‌ها، برنامه‌های مختلف دلفیناریوم است که باید برای هرکدام‌شان بلیط جداگانه تهیه کنید.

دبی‌ مال

برای رفتن به دبی‌مال با مترو، باید سوار خط قرمز شوید. به ایستگاه برج خلیفه، (Dubai mall- Burj khalifa) که رسیدید، پیاده شوید. یک پل هوایی، شما را از ایستگاه قطار به بزرگ‌ترین مرکز خرید دبی می‌رساند.

گلوبال ویلیج دبی

دهکده جهانی دبی، یک پارک موضوعی است که هر سال میزبانی یک رویداد وسیع چندفرهنگی را برعهده دارد. انواع نمایش شامل اجرای تئاتر برای کودکان، بدلکاری و آتش‌بازی، غرفه غذاهای خیابانی، اجرای موسیقی و غرفه سوغات و صنایع دستی کشورهای مختلف، بخشی از برنامه‌هایی است که در آن اجرا می‌شود.

برای رفتن به گلوبال‌ویلیج دبی، می‌توانید از مترو و اتوبوس استفاده کنید. ایستگاه مترو دهکده جهانی دبی، ایستگاه برج خلیفه است. خطوط اتوبوس 102، 103، 104 و 106 هم شما را به این مقصد می‌رسانند.

باغ گل دبی

باغ گل دبی

یکی از بزرگ‌ترین باغ گل‌های طبیعی جهان در دبی واقع شده‌است. شهرت این باغ و ماکت‌های غول‌پیکر از جنس گلش آن‌قدر زیاد است که هیچ مسافری بازدید از آن را ازدست نمی‌دهد. برای رفتن به باغ گل دبی با مترو، وقتی قطار خط قرمز به ایستگاه امارات‌مال (Mall of the Emirates) رسید، پیاده شوید و ادامه مسیر را با تاکسی بروید.

قبل از رفتن به‌سمت باغ گل، می‌توانید در این ایستگاه به مرکز خرید معروف امارات‌مال و پیست اسکی سرپوشیده دبی هم سری بزنید.

سیتی سنتر دبی

مرکز خرید معروف دبی، سیتی‌سنتر دیره، مجموعه‌ای عالی از برندهای پوشاک، جواهرات و لوازم آرایشی را دورهم جمع کرده‌است. سینما، فودکورت، هایپرمارکت و فضای بازی کودکان، گوشه‌ای از امکانات این مرکز خرید است. مسیر رفتن به سیتی سنتر دبی با مترو خیلی سرراست است. خط قرمز، ایستگاهی دقیقا با همین نام، (City center) دارد.

اوت‌لت‌مال دبی

در بین مراکز خرید دبی، اوت‌ لت مال، محبوبیت زیادی دارد. مراکز خرید موسوم به اوت‌لت، فروشگاه‌هایی هستند که اجناس برندهای مختلف را با تخفیف ویژه می‌فروشند. اگر قصد رفتن به اوت لت مال دبی با مترو را دارید، در ایستگاه جبل علی (Jebel Ali) خط قرمز قطار پیاده شوید. 

قاب دبی

بلندترین قاب عکس دنیا که درواقع یک برج تجاری 150متری است، در دبی واقع شده. قاب دبی، مجموعه‌ای از نمایشگاه‌های متکی به واقعیت مجازی است که گذشته، حال و آینده شهر مهم امارات را به تصویر کشیده‌است. برای بازدید از این مجموعه جالب و دیدنی، اسم ایستگاه مترو قاب دبی، الجفیلیه (Al Jafiliya) را به خاطر بسپارید.

ساحل مارینا

دسترسی به ساحل مارینا دبی با مترو، ساده و بی‌زحمت است. سوار خط قرمز شوید و حواس‌تان باشد که چه زمانی به ایستگاه مارینا (Dubai Marina) می‌رسید. بعد از پیاده شدن از قطار و یک پیاده‌روی کوتاه به مراکز خرید و تفریح، رستوران‌ها و کافه‌های این منطقه می‌رسید.

راهنمای استفاده از مترو دبی

قوانین مترو دبی

بعد از آشنایی با مهم‌ترین ایستگاه‌های مترو دبی که به دیدنی‌های این شهر می‌رسند، نوبت به آشنایی با قواعد قطارسواری در دبی می‌رسد. استفاده از وسایل حمل‌‎ونقل عمومی در همه‌جا یک‌‎سری قوانین کلی مشابه دارد اما بعضی از شهرها و کشورها ضوابط خاص خودشان را هم به آن‌ها اضافه می‌کنند.

راهنمای کامل مترو دبی، بهتان کمک می‌کند که سفر درون‌شهری راحت‌ و بی‌دردسری داشته‌باشید. قبل از آشنایی با باید و نبایدهای مترو دبی، حواس‌تان به یک نکته مهم باشد؛ هر مسافر، فقط می‌تواند دو چمدان با خودش وارد مترو کند. یک چمدان بزرگ 81در58سانتی‌متر و یک چمدان کوچک 38در20سانتی‌متری.

  1. 🚩 خوردن و آشامیدن در مترو دبی، مجاز نیست و تا 100 درهم جریمه دارد.
  2. 🚩 خوابیدن و چرت زدن در مترو دبی ممنوع است و 500 درهم جریمه به‌دنبال دارد.
  3. 🚩 در مترو دبی، ورود حیوانات به‌جز سگ راهنما برای نابینایان، ۱۰۰ درهم جریمه دارد.
  4. 🚩 حواس‌تان باشد پاهای‌تان را روی صندلی مترو نگذارید وگرنه ۵۰۰ درهم جریمه می‌شوید.
  5. 🚩 اگر از کارت مترو منقضی‌شده استفاده کنید، باید 200درهم جریمه بپردازید.
  6. 🚩 ورود مردان به واگن بانوان و ورود کسانی که کارت طلایی ندارند به کابین ویژه، 100 درهم جریمه دارد.
  7. 🚩 کشیدن ترمز اضطراری قطار، بدون دلیل موجه، هزار درهم شما را جریمه می‌کند.
  8. 🚩 انداختن آب دهان و هر کار دیگری که باعث کثیفی قطار بشود، 200 درهم و هر نوع آسیب زدن به مترو، 2هزار درهم جریمه درپی دارد.
  9. 🚩 با سیگار کشیدن در ایستگاه‌های مترو دبی و واگن‌های قطار، 200 درهم جریمه می‌شوید.
  10. 🚩 به‌همراه داشتن وسایلی مثل سلاح گرم و سرد و نوشیدنی‌های الکلی، بین 100 تا 2هزار درهم جریمه به‌دنبال دارد.

ایستگاه‌های مترو دبی

ایستگاه های مترو دبی

بالاتر با خطوط مترو دبی آشنا شدید و دیگر می‌دانید که هر کدام از دو خط سبز و قرمز، شما را به کدام‌یک از مناطق دیدنی و تفریحی شهر می‌‌رسانند. حالا می‌خواهیم سری بزنیم به بقیه ایستگاه‌های مترو دبی. اگر راهی دبی هستید و اقامتی طولانی در این شهر خواهیدداشت، این بخش از مطلب حتما برای‌تان مفید خواهدبود.

اسم ایستگاه

محدوده شهر و دسترسی

الاتحاد/ Union

مرکز شهر

بازار مرشد

بازار طلا و ادویه

ابن‌بطوطه/ Ibn Battuta

بازار سنتی ابن‌بطوطه

الرقه/ Al Rigga

محل برگزاری برنامه‌های شبانه

مغازه‌های اجناس چینی

النخیل/ Nakheel

جزیره مصنوعی دبی‌پالم

هتل آتلانتیس

باشگاه گلف

خالدبن‌ ولید/ Khalid Bin Waleed

شعب همه بانک‌ها

مراکز فروش لوازم صوتی و تصویری و کامپیوتری

الکرامه/ Al Karama

مراکز خرید کیف، کفش و انواع لباس

الخلیج التجاری/ Business Bay

پارک صفا

النهده/ Al Nahda

مرکز خرید بوستان

الفهیدی/ Al Fahidi

موزه دبی

مجتمع تجاری العین


اپلیکیشن مترو دبی

اپلیکیشن مترو دبی

خب آن‌چه تا این قسمت مقاله خواندید، در متروسواری‌تان در شهر دبی حسابی به‌کارتان می‌آید. شما الان یک دید کلی نسبت به گشت‌وگذار با قطار در این شهر دارید که در سفر کوتاه‌تان به دبی، کارراه‌انداز خواهدبود. اگر می‌خواهید اطلاعات دقیق‌تری در این‌باره داشته‌باشید، اپلیکیشن مترو دبی، بهتان کمک می‌کند. در ادامه، این اپ و چند نرم‌افزار کاربردی دیگر برای سفر به دبی را معرفی می‌کنیم.

  • Dubai Metro

در اپلیکیشن مترو دبی، نقشه کامل قطار این شهر را دراختیار دارید؛ به‌علاوه لیست ایستگاه‌ها، زمان‌بندی حرکت قطار و هزینه‌های رفت‌وآمد. خوبی این برنامه این است که قابلیت سرچ دارد و می‌توانید اطلاعات لازم درباره مقصد موردنظرتان را به‌راحتی پیدا کنید.

لینک دانلود اپلیکیشن Dubai Metro از گوگل‌پلی


  • Wojhati

همان‌طور که قبلا گفتیم وسایل حمل‌ونقل عمومی در دبی، تنوع زیادی دارند. برای اطلاع از برنامه اتوبوس‌ها، تاکسی‌ها، تراموا و رفت‌وآمد دریایی، این برنامه کمک‌تان می‌کند. اپ S'hail هم همین کاربرد را دارد. در ادامه، با کلیک روی هرکدام از این برنامه‌ها که خواستید، می‌توانید آن‌ها را روی موبایل‌تان نصب کنید.

لینک دانلود اپلیکیشن Wojhati از اپ‌استور

لینک دانلود اپلیکیشن S'hail از گوگل‌پلی


  • Dubai Map and Walks

اگر دوست دارید بخشی از زمان‌تان در دبی را به قدم زدن، کشف و غافل‌گیری بگذرانید و البته گم نشوید، این اپلیکیشن برای‌تان جالب خواهدبود. به‌کمک دبی‌مپ، نقشه مسیرهای پیاده‌روی و اطلاعات آب‌وهوایی در جیب شماست.

لینک دانلود اپلیکیشن Dubai Map and Walks از گوگل‌مپ

هتل های نزدیک مترو در دبی

هتل های نزدیک مترو دبی

هتل

امکانات

نزدیک‌ترین ایستگاه مترو

Four points by sheraton bur Dubai


فور پوینتس بای شرایتون بر دبی

استخر روباز در پشت‎‌بام

رستوران‌های بین‌المللی

باشگاه ورزشی

الفهيدی

برجمان

الغبيبه

AVANI Deira Dubai Hotel

 

آوانی دیره دبی

زمین تنیس

ماساژ و اسپا

خدمات زیبایی

ابوبکر

صلاح‌الدين

الرقه

Kempinski Hotel Mall of the Emirates

 

کمپینسکی امارات مال

جکوزی و حوضچه آب سرد

کلاس اسکی

صرافی

مول الامارات

شرف دي‌جی

دبی اینترنت سیتی

Fairmont Dubai

 

فیرمونت دبی

12 رستوران

کلوپ بهداشتی

استخر روباز

مرکز تجارت جهانی

بنک ابوظبی الاول

براج الاامارات

Burjuman Arjaan by Rotana

 

 برجمان ارجان بای روتانا دبی

سالن بدن‌سازی

استخر کودکان

رستوران بین‌المللی

برجمان

الفهيدی

Star Metro Deira Hotel Apartments

 

 هتل استار مترو دیره دبی

حمام آفتاب

باشگاه سلامتی

اسپا و استخر

صلاح‌الدين

الرقه

الاتحاد

Taj Jumeirah Lakes Towers

 

 تاج جمیرا لیک تاورز دبی

امکانات بدنسازی

فضای سرگرمی

استخر روباز

داماک پروپرتیز

دبی مارینا

ابراج المارينا



بودجه از شما، پیشنهاد تور از ما مشاوره رایگان

سخن آخر

دبی، تازه 14سال است که به لیست شهرهای دارای مترو پیوسته اما در این مدت کوتاه توانسته جای خودش را به‌عنوان صاحب یکی از بهترین متروهای جهان باز کند. مترو بدون راننده دبی، در حال حاضر (در زمان نوشته شدن این مقاله) دو خط و 53 ایستگاه دارد و تا سال 2029، یک خط و 14 ایستگاه دیگر به آن اضافه خواهدشد که سیروسیاحت در این شهر را برای گردشگران بسیار راحت و ارزان می‌کند.

در مقاله‌ای که پیش‌روی شماست، همه اطلاعات لازم شامل خط‌ها، ایستگاه‌ها، هتل‌های نزدیک، اپلیکیشن، قوانین و ساعت کاری مترو دبی را بررسی کردیم. همکاران ما در تیم پشتیبانی یوتراوز هم درکنارتان هستند تا سفری راحت و بی‌دغدغه به دبی را برای شما رقم بزنند. برای ررزو بلیط هواپیما دبی، می‌توانید ازطریق سایت یوتراوز اقدام کنید یا با شماره 1548 تماس بگیرید.














سوالات متداول

فرودگاه دبی، مترو دارد؟

بله، دو ایستگاه ترمینال بین‌المللی 1 (با کد 14) و ترمینال بین‌المللی 3 (با کد 13) در خط قرمز مترو به فرودگاه دبی می‌رسند.

هزینه ساخت مترو دبی چقدر بوده‌است؟

هزینه پروژه مترو دبی، 28میلیارد درهم، معادل 7.8میلیارد دلار آمریکا اعلام شده‌است.

مترو دبی تا چه ساعتی باز است؟

مترو دبی، در روزهای شنبه تا پنج‌شنبه تا ساعت 00:00 بامداد و جمعه‌ها تا 01:00 بامداد باز است.

نوشته های مشابه
دیدگاهتان را بنویسید
خرید راحت با اپلیکیشن یوتراوز